RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Rune Stoltz Bertinussen (NTB scanpix)

Klarte bare uavgjort i skjebnekamp

Sist oppdatert:
Tromsø-trener Bård Flovik er under hardt press etter at det kun ble 1-1 hjemme mot Sandefjord.

TROMSØ - SANDEFJORD 1-1:

- Oppgaven er klar. Det er bare tre poeng som gjelder mot Sandefjord.

Det sa Tromsøs sportssjef Svein-Morten Johansen til NRK, da han fikk spørsmål om fremtiden til trener Bård Flovik tidligere denne uken.

Tromsø-treneren lever under hardt press, men klarte kun å mane sine gutter til en innsats som ga ett poeng og 1-1 mot Sandefjord søndag.

Flovik: - Det som skjer, får skje

Bård Flovik var godt fornøyd med innsatsen og responsen til spillerne etter en turbulent uke.

- Det er vanskelig når vi ikke scorer på de sjanse her. Det er en strålende andreomgang. Vi kontrollerer og kommer til sjanser. Jeg ser skuffet over kun ett poeng, men denne hadde vi fortjent å ta, sier Bård Flovik til Eurosport.

Om sin egen fremtid sa Flovik følgende:

- Det som skjer, det får skje. En god venn sa til meg at jeg er heldig som får oppleve å stå i den type press. Det er veldig nyttig og lærerikt. Jeg tar det med humor og kraft.

Sandefjord-trener Lars Bohinen var fornøyd med ett poeng.

- Sånn som kampen ble, er vi fornøyde med ett poeng. Det er en dårlig kamp av oss. Tromsø hadde nok fortjent seieren, sa en ærlig Sandefjord-trener til Eurosport.

Slo tilbake etter marerittstart

Kampen var bare ett minutt gammel da Sandefjord tok ledelsen på Alfheim. En lang ball ble på venstrekanten havnet hos Flamus Kastrati, som fant Pau Morer.

Spanjolen spilte vegg med André Sødlund før han plasserte ballen lekkert i hjørnet bak en sjanseløs og utspilt Gudmund Kongshavn.

Etter en drøy halvtime slo hjemmelaget tilbake. Morten Gamst Pedersen chippet ballen vakkert gjennom til Aron Sigurdarsson, som vartet opp med et like godt nedtak og avslutning.

Ampert

Like før pause fikk Magnus Andersen en stor sjanse til å gi Tromsø ledelsen, men den tidligere Alta-spilleren klarte ikke å treffe mellom stengene etter et godt innlegg fra Kent-Are Antonsen.

Drøye fem minutter ut i andre omgang tente det til på Alfheim da Morer hang etter Thomas Lehne Olsen for å stoppe en Tromsø-overgang. Lehne Olsen responderte med å sparke etter spanjolen.

Dommer Kai Steen løste situasjonen med å gi gult kort til begge.

Etter 78 minutter fikk Tromsø tre store sjanser til å ta ledelsen. Ballen ble slått inn til Sigurdarsson, som så sine to avslutninger bli reddet av Ingvar Jonsson.

Det tredje skuddet fra islendingen gikk via en forsvarsspiller og til corner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere