RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scott Heavey / Getty Images

Laudrup vil bli i Swansea

Michael Laudrup har ingen planer om å forlate den walisiske klubben.

Den danske manageren er flere ganger blitt koblet til andre klubber, men Laudrup sier han ønsker å bli værende i Swansea.

- Det eneste jeg tenker på, er å ha de beste spillerne i Swansea innenfor de økonomiske rammene som er i klubben. Jeg må igjen si at det er min intensjon å bli. Jeg har gjentatt det så mange ganger de siste tre månedene, sier Laudrup til South Wales Evening Post.

Han hadde stor suksess i sin debutsesong og ledet Swansea til ligacupseier og niendeplass i Premier League. Nylig forlenget han kontrakten til sommeren 2015.

Swansea er kommet på kant med danskens agent, Bayram Tutumlu. Klubben skal være lei av at Tutumlu forsøker å påvirke klubbens innkjøpspolitikk. Laudrup vil likevel ikke bryte samarbeidet med agenten.

- Jeg har 100 prosent tillit til Bayram, men hvis klubben ikke ønsker å jobbe med ham, eller han ikke ønsker å jobbe med dem, så må de leve med det. Jeg vil ikke forandre mitt forhold til Bayram, sier Laudrup. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere