RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TILBAKE: Robert Lewandowski håper å bli klar til Bayern Münchens returkamp mot Real Madrid i mesterligaen.
TILBAKE: Robert Lewandowski håper å bli klar til Bayern Münchens returkamp mot Real Madrid i mesterligaen. Foto: Matthias Schrader (AP)

Lewandowski tilbake i trening

Bayern Münchens stjernespiss Robert Lewandowski var søndag på treningsfeltet igjen etter at en skulderskade holdt ham på sidelinjen i en uke.

Sørtyskerne satser på å få Lewandowski klar til tirsdagens returmøte med Real Madrid i mesterligakvartfinalen. Bayern tapte i midtuken den første kampen 1-2 på eget gress.

– Jeg føler meg bra, og jeg er veldig fornøyd med å kunne ta del i treningen igjen. Alt er OK, sa Lewandowski etter søndagens treningsøkt.

Den polske landslagsspissen er delt toppscorer i Bundesliga med 26 mål. Han gikk glipp av Bayerns første oppgjør mot Real Madrid og lørdagens 0-0-kamp mot Leverkusen.

Selv om Lewandowski er tilbake, er det mer usikkert om forsvarsduoen Jérôme Boateng og Mats Hummels blir klar i tide. Hvis de ikke klarer det, vil trolig Joshua Kimmich og David Alaba steppe inn som erstattere.

Philipp Lahm erkjenner at Bayern står overfor en vrien oppgave, men han mener laget har nok kvalitet til å komme tilbake og ta seg til sin sjette strake semifinale i den gjeveste europacupen.

– Vi drar dit for å prøve å snu det. Det blir ikke lett, og vi er underdogs, men vi har en sjanse til å vinne i Madrid, mener Lahm.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere