RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marco de Swart (EPA)

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Liverpool fortsetter vingjakten. Er dette mannen som kan redde de røde?

* Liverpool har forsøkt flere forskjellige spillere på kantene de siste årene. Den som har fått mest spilletid er Dirk Kuyt, som i utgangspunktet ikke ble hentet inn til klubben som ving. Men nå kan en ny nederlender være på vei til Liverpool for å søke vinglykken. Ifølge caughtoffside.com er manager Rafael Benitez villig til å bla opp 8 millioner pund for Feyenoords kantspiller Georginio Wijnaldum.

* Middlesbrough skal være interessert i å kjøpe Blackburns keeper Jason Brown, melder Evening Gazette.

* Everton linkes til Ajax' høyt verdsatte belgiske forsvarsspiller Jan Vertonghen, skriver Daily Mail.

* Det kan brygge opp til strid mellom Arsenal og Manchester United. Førstnevnte skal ønske å hente Schalkes keeper Manuel Neuer for hele 12 millioner pund. Men laget kan få kamp om 24-åringen. Også Manchester United skal ha Neuer i kikkerten som en langtidserstatter for Edwin van der Sar, skriver caughtoffside.com.

* Cardiffs ving Chris Burke kan havne i Birmingham for 2 millioner pund, melder Daily Mail.

* Blackburn vil styrke angrepet ikke bare med én, men to spisser. Manager Sam Allardyce ønsker å knytte til seg Portsmouths Aruna Dindane denne uken og følge det opp med å hente Suttgarts spiss Cacau til sommeren, skriver Daily Mail.

* Liverpool-fansen har lenge hatt store forhåpninger til den spanske unggutten Daniel Pacheco. Nå kan han havne i Celtic. Manager Neil Lennon ønsker å hente angrepsspilleren over grensen på en lånekontrakt, skriver Daily Mirror.

* Lennon har heller ikke gitt opp håpet om å beholde Tottenham-spiss Robbie Keane i Celtic etter at låneperioden utløper ved sesongslutt, skriver The Scotsman.

* Englands U17-angriper Connor Wickham har vært fulgt av storklubber som Arsenal, Tottenham og Fulham. Men nå har han valgt å skrive sin første profesjonelle kontrakt med Championship-klubben Ipswich, melder Daily Mirror.

* Tottenham har tatt opp kampen med Liverpool i jakten på den 18 år gamle Rangers-forsvareren Danny Wilson. Også Aston Villa og Manchester City skal være interessert i unggutten, skriver Daily Express.

(Kilde: BBC)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere