RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKADER: Arsene Wenger må klare seg uten to profiler.
SKADER: Arsene Wenger må klare seg uten to profiler. Foto: Daniel Hambury (PA / NTB scanpix)

Mer hodebry for Wenger

Skade på skade for Arsenal.

Arsenal må unnvære både kaptein Mikel Arteta og franske Mathieu Debuchy i rundt tre måneder.

Det opplyste London-klubben på sin hjemmeside torsdag. Den aller ferskeste skaden oppsto da Debuchy fikk skulderen slått ut av ledd i hjemmekampen mot Stoke sist helg.

- Mathieu er blitt operert i sin høyre skulder etter søndagens skade. Det er veldig uheldig for ham. Det er utrolig, for han er nå blitt operert to ganger i samme sesong, sier manager Arsène Wenger.

- Han hadde akkurat kommet tilbake, hadde spilt sju kamper, og nå er han ute igjen. Jeg forventer tre måneders fravær for Mathieu, tilføyer franskmannen.

Arsenal har i tillegg måtte unnvære kaptein Arteta siden han ble skadd i mesterligakampen mot Borussia Dortmund 26. november i fjor. Nå er også han operert for sin ankelskade.

Arteta har fått fjernet noe brusk, som laget trøbbel for ham og ga ham smerter.

- Operasjonen var vellykket, og Mikel vil nå starte en gjenopptreningsperiode som ventes å ta tre måneder. Vi var nødt til å ta beslutningen og få ham operert. På den måten har han den beste sjansen til å komme seg igjen, opplyser Arsenal. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere