RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp

Motta han stjele Zlatan-showet?

Sist oppdatert:
Svensken ble satt i skyggen.

OLYMPIAKOS - PSG 1-4 :

Aller først: Beklager for ordspillet i tittelen, vi klarte ikke dy oss.

Så over til fotballen:

Med to mål og en assist i annen omgang, alle på hjørnespark, avgjorde Thiago Motta for Paris Saint-Germain i 4-1-seieren over Olympiakos i mesterligaen tirsdag.

To dødballserver fra innbytter Ezequiel Lavezzi i det 68. og 73. minutt ble omsatt i scoringer av Motta, før midtstopper Marquinhos satte punktum med assist fra Motta.

Normalt handler det meste om Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani, men tirsdag havnet de i skyggen. Cavani ga riktignok PSG ledelsen framspilt av Ibrahimovic i det 19. minutt, men det var i en første omgang Olympiakos dominerte og der hjemmelaget fortjente mer enn 1-1-målet til Vladimir Weiss.

Blanc-tale?
Slovaken hadde to stolpetreff før han i det 25. minutt stormet inn i feltet, driblet av to mann og sendte ballen forbi Salvatore Sirigu til en svært fortjent utligning.

Paris Saint-Germain var ille ute halvveis, men Laurent Blanc må ha sagt noe riktig i pausen. I annen omgang var gjestene som forvandlet, og særlig bidro Lavezzi til et langt friskere PSG-lag.

PSG hadde flere gode sjanser til å ta ledelsen, men det måtte dødballer til for å avgjøre. I det 68. minutt kom Thiago Motta seg foran sin motspiller på Lavezzis hjørnespark og nikket i mål. Fem minutter senere kom ønskereprisen, og kampen var avgjort.

Ibrahimovic hadde en stor sjanse til å tegne seg på scoringslisten i det 82. minutt da han ble felt av Andreas Samaris, men svenskens skudd var for dårlig, og keeper Roberto reddet både straffen og returen.

I stedet var det Marquinhos som satte punktum i det 86. minutt.

Benfica-seier
I samme gruppe vant Benfica 2-0 over Anderlecht hjemme i Lisboa. Den 21-årige debutanten Filip Djuric scoret på en keeperretur i det 4. minutt, og Luisão doblet ledelsen på et hjørnespark før halvtimen var spilt.

I annen omgang spilte gjestene seg opp og var nær redusering, men Benfica holdt unna.

– Vi var overlegne i første omgang. Vi skulle gjerne scoret masse mål og massakrert motstanderen, men selv ikke Barcelona greier det, sa trener Jorge Jesus. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere