RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nick Potts / Pa Photos / NTB scanpix

Nå er han klar for Premier League

Sist oppdatert:
Klubben bekrefter at de selger fransk landslagsspiller.

Newcastle har blitt enig med Montpellier om en overgangssum for forsvarsspilleren Mapou Yanga-Mbiwa.

Det bekreftet den regjerende franske seriemesteren tirsdag. Newcastle er også blitt enig med Yanga-Mbiwa om hans personlige avtale. Dermed gjenstår kun den obligatoriske legesjekken før 23-åringen er klar for engelskmennene.

Det er ikke opplyst hvor mye Montpellier får for Yanga-Mbiwa, som forlenget sin kontrakt med klubben i fjor sommer fram til 2015. Et av vilkårene var at Montpellier ikke skulle stå i veien om det tikket inn en akseptabelt bud.

Yanga-Mbiwa debuterte for det franske landslaget forrige sesong. Både Arsenal og Milan var angivelig interessert i å hente forsvareren.

Newcastle har i tillegg kommet til enighet med Nancy om en overgang for Massadio Haidara, som også er en forsvarsspiller. Den franske toppklubben får 4 millioner euro (30 mill. kroner) for 20-åringen.

Etter en sterk femteplass forrige sesong, har Newcastle slitt tungt i Premier League denne sesongen. Klubben fra Nordøst-England er kun to poeng unna nedrykksplass etter 23 seriekamper. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere