RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: - (YouTube)

Nå feirer de på Island igjen

Sist oppdatert:
Spillerne på islandske Stjarnan har blitt Youtube-yndlinger med sine morsomme målfeiringer. Nå er de i sving igjen.

Oslo (ANB): Spillerne på islandske Stjarnan har blitt Youtube-yndlinger med sine morsomme målfeiringer. Nå er de i sving igjen.

Det begynte med fotografering av en skikkelig monsterlaks, fortsatte med den menneskelige sykkel og deretter kom det et knippe andre elleville varianter.

Mange millioner Youtube-brukere har sett den islandske toppklubbens målfeiringer. Hovedpersonene liker tydeligvis også oppmerksomheten - og smir mens hjernet er varmt.

Gutta har fortsatt å øve inn nye varianter - og bruker for alt vi vet det hele som motivasjon til å score mange mål i hver eneste kamp.

Faktum er i hvert fall at Stjarnan går fra seier til seier om dagen. Forrige helg ble det 3-2 mot Selfoss - og mandag lekte de seg med bunnlaget Haukar. 5-0 sto det før kampen var over.

Og selvfølgelig hadde showgutta noen nye triks å vise fram - i det minste etter to av scoringene.

Stjarnan lukter nå på medalje i den islandske toppserien. Bare tre poeng skiller opp til Fimleikafélag Hafnarfjardar på tredjeplass på tabellen. Samtidig har sistnevnte én kamp til gode.

Les også: Nye elleville feiringer

Se feiringen her:

(ANB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere