RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

NFF endrer regler for repriser på storskjerm

Sist oppdatert:
Kan vise kontroverielle hendelser.

Klubbene kan kommende sesong vise kontroversielle episoder på storskjerm under eliteseriekampene i fotball.

Dagbladet skriver at Norges Fotballforbund åpner for å endre regelverket for å øke publikumsopplevelsen.

Klubbene har tidligere ikke hatt lov å vise repriser av kontroversielle hendelser, men fra 2013-sesongen kan hendelser som røde kort, straffespark og annullerte mål vises på storskjerm.

- Det har vært mye fram og tilbake med denne regelen de siste årene, men nå er det gjort en presisering i ordlyden slik at klubbene kan vise disse situasjonene i reprise opptil én gang. Dette er i samsvar med hva klubbene ønsker, og jeg tror de er veldig glade for det, sier kommunikasjonsdirektør Svein Graff i NFF til Dagbladet.

Den nye ordlyden i regelverket er: «Repriser av mål og andre positive hendelser kan vises i den utstrekning det finnes hensiktsmessig og forsvarlig. Andre hendelser i kampen kan bare vises i reprise én gang umiddelbart etter hendelsen og kan ikke repeteres etter dette. Reprises skal vises uten lyd». (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere