RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Gilham (Getty Images / All Over Press)

Norge får sjanse til revansj

Sist oppdatert:
Drillos får bryne seg mot Gareth Bale og Aaron Ramsey. Det gikk ikke så bra sist.

- Dette var på godt norsk «drita dårlig»! Andreomgangen var grusom. Jeg er fly, fly... dritforbannet! Jeg er ikke skuffet, jeg er forbannet!

Tiraden tilhører Åge Hareide, norsk landslagssjef i 2008 da Norge gikk på et aldeles pinlig 3-0-tap for Wales i Wrexham.

Nå kan Egil Drillo Olsen få sjansen til å vise at Norge faktisk er bedre enn Wales i fotball.

- Jobber med saken
Ifølge walisiske Sgorio er det avtalt en vennskapskamp mellom Norge og Wales iden 12. november i år. Kampens skal spilles i Wales.

Norges Fotballforbund ønsker imidlertid ikke å bekrefte noen ny landskamp foreløpig, men sier at de jobber med saken.

- Vi har jobbet med ulike motstandere, og målet er at det blir en avklaring denne uka. Men vi har ikke signert noen avtale, sier informasjonssjef i NFF Svein Graff til dagbladet.no.

Til Nettavisen sier Graff at det fortsatt jobber med mulige motstandere for kamp på én av to internasjonale datoer i november.

- Hvilken dato det blir er usikkert, det avhenger av hvilken motstander vi ender på, sier Graff.

- Bortekamp
Han forteller at det trolig ikke er aktuelt å spille to landskamper i november, selv om det er to internasjonale datoer i terminlisten.

- Og det blir en bortekamp, men vi ønsker ikke å gå ut med hvem vi møter før alt er spikret. Det har skjedd før at ting er blitt endret i siste liten, sier Graff til Nettavisen.

Til tross for at de har stjernespillere som Craig Bellamy (Liverpool), Gareth Bale (Tottenham) og Aaron Ramsey (Arsenal) i laget, ligger Wales helt nede på 90. plass på verdensrankingen. Laget endte på fjerdeplass i sin gruppe i EM-kvalifiseringen.

Likevel blir det et revansjeoppgjør for Norge. Sist gang de to lagene møttes røk Norge på et ganske pinlig 3-0 tap i Wales.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere