RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Junge Heiko (NTB scanpix)

Norge på fair play-toppen

Sist oppdatert:
Er blant Europas snilleste.

Norge gjør det som vanlig godt som fair play-nasjon og ligger nok en gang an til å få med et ekstra lag i europaligakvalifiseringen.

Norge har toppet fair play-tabellen de siste to årene, og en oppsummering fram til nyttår viser at nasjonen er Fotball-Europas snilleste også så langt i 2012/13-sesongen.

Rankingen omfatter alle UEFA-arrangerte kamper på klubb- og internasjonalt nivå mellom 1. mai 2012 og 30. april 2013. De tre snilleste landene belønnes med en ekstra plass i kvalifiseringen til europaligaen neste sesong.

Norge topper den foreløpige listen foran Sverige og Finland.

I fjor var det Stabæk som fikk den norske plassen. Laget var nummer fire på fair play-rankingen i eliteserien, men lagene foran – Tromsø, Molde og Rosenborg – var alle kvalifisert for europacupspill fra før. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere