RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny D-dag for Rooney

Sist oppdatert:
Wayne Rooneys D-dag er flyttet frem én uke.

Forrige uke ble det kjent at Wayne Rooney ikke rekker Englands gruppespillskamper i VM. Han skulle så testes igjen 14. juni for å avgjøre om han i det hele tatt kunne delta i VM.

7. juni
Nå er D-dagen flyttet fra 14. til 7. juni, skriver BBC. Endringen skjedde etter et møte mandag formiddag mellom Alex Ferguson, Sven-Göran Eriksson og Manchester United og Englands leger.

Det betyr at Eriksson kan velge å ikke ta med Rooney til VM. Fristen for å bytte ut skadde spillere går nemlig ut på VMs åpningsdag, 9. juni.

Dermed blir Rooney heller ikke med den engelske troppen til Tyskland 5. juni. I stedet avventer man testene to dager etter.

Skulle det vise seg at Rooney ikke blir klar, kan Eriksson velge mellom Tottenhams Jermaine Defoe og Crystal Palace-spissen Andy Johnsen. Sistnevnte forhandler nå med Everton om en overgang.

Skadet mot Chelsea
Rooney pådro seg et ankelbrudd da Manchester United røk 0-3 for Chelsea i slutten av april, og har kjempet for å bli frisk helt siden det. Spørsmålet er altså om VM kommer for fort for superspissen. Og skulle han rekke det, i hvilken form vil han da være? Trener Sven-Göran Eriksson har tidligere uttalt at han er villig til å vente helt til en eventuell finale på Rooney, men nå får han sjansen til å ombestemme seg 7. juni.

England møter Sverige, Paraguay og Trinidad i VM. Laget møter Ungarn og Jamaica i sine to siste treningskamper før VM er i gang.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere