RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas/Scanpix

Odd-spiller ønsket i Egypt

Sist oppdatert:
Afrikansk storklubb vil hente Bentley.

- Vi har fått en henvendelse fra Al-Ahly, som sier de er interessert i å kjøpe Bentley, sier Styreleder i Odd, Tore Andersen til Telemarksavisa.

Al-Ahly er blant de største klubbene i Afrika, og har vunnet over 100 titler siden klubben ble stiftet i 1907.

- Vi svarer Al-Ahly på samme måte som alle andre. Alle spillere er til salgs for den rette prisen. Det er slik vi lever, og det er slik verden er. I utgangspunktet skal Bentley spille for Odd i 2011, men vi vil vurdere et eventuelt bud seriøst. Kommer en klubb opp med den rette prisen, må vi selvfølgelig vurdere det, sier Andersen videre.

Klubben har flere egyptiske landslagsspillere i sin tropp. Den meste kjente er tidligere Tottenham-spiller Hosam Ghaly, som var på White Hart Lane i tre sesonger.

Bentley hadde en god fjorårssesong i Odd, og scoret ni mål på 29 kamper for skiensklubben.

Nigerianerens kontrakt går ut ved sesongslutt, og han skal ha gitt signaler om at han ikke ønsker å forlenge.Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere