RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Alf Ove Hansen/SCANPIX

Odd-spillerne sier nei til lønnskutt

Sist oppdatert:
- Lønnskutt er absolutt siste utvei, sier Odd-kaptein Morten Fevang.

Odd Grenland må spare penger og har bedt spillerne i klubben om å gå med på et lønnskutt. Torsdag ettermiddag var spillerutvalget i møte med klubbledelsen, og der sa spillerne et foreløpig nei til lønnskutt.

Ifølge Telemarksavisen skal administrasjonen i klubben ha akseptert et lønnskutt på 10 prosent dersom resten av klubbens lønnsmottakere gjør det samme.

Odd Grenland har budsjettert med 31,4 millioner kroner i personalkostnader i 2009, hvorav nærmere 22 millioner går til spillere. Torsdag kom også spillerforeningen Niso på banen.

- Vi vil ha noen å rådføre oss med, og i tillegg høre hva som skjer i andre klubber. Det er anstrengt økonomi flere steder, også i Odd. Men vi er første tippeligaklubb hvor det har blitt snakket om lønnskutt. Vi er i dialog med klubben og lufter tanker i forhold til hva som kan gjøres. Vi spillere vil gjerne hjelpe til, både for å redusere kostnadene og øke inntektene. Men lønnskutt er absolutt siste utvei, og noe vi håper å unngå, sier kaptein oMorten Fevang, som også sitter i spillerutvalget, til TA.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere