RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO/ JORGE GUERRERO

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Isco er på vei til England.

Frem mot overgangsvinduet stenger vil Nettavisen ha en løpende ryktebørs i denne live-artikkelen.

Likevel kommer vi til å samle hovedryktene i en vanlig rykte-artikkel, slik at det blir mer oversiktlig for dere lesere.

Her er de viktigste ryktene vi fant onsdag:

Malaga-spiller Isco skal ifølge Talksport være svært nær en overgang til Manchester City. Supertalentet tar trolig en avgjørelse om fremtiden sin når U21-EM er ferdigspilt

Suso har fått flere tilbud fra andre klubber allerede denne sommeren, men ønsker å bli værende i Liverpool. (Sky Sports)

David Albelda er ferdig i Valencia etter 15 år i klubben. Det er usikkert om han vil fortsette karrieren eller legge opp. Roberto Martinez skal være interessert i å hente veteranen til Everton. (Sky Sports)

En rekke klubber har fått akseptert bud på Nicklas Bendtner, som nå ser ut til å forlate Arsenal veldig snart. - Arsenal er enig med rundt fem klubber, så det er opp til meg å ta en avgjørelse. (Sky Sports)

Antolin Alcaraz har hatt et skadeplaget opphold i Wigan, men nå ønsker Roberto Martinez å ta med seg paraguayaneren til Everton. (Daily Mirror)

Darren Bent har fått beskjed om at han kan forlate Aston Villa, og Alan Pardew skal være interessert i å hente spissen til Newcastle. (Telegraph)

Manchester United er forberedt på å betale Robert Lewandowski 90.000 pund i uka for å overbevise ham til å komme til England. Det er ventet at polakken skal bli værende i Tyskland, men Dortmund vil helst unngå å selge ham til Bayern. (The Sun)

West Ham har ikke gitt opp håpet om å signere Milan-veteran Massimo Ambrosini. 36-åringen har tidligere blitt koblet til MLS-klubber, men ser nå ut til å ville fortsette karrieren i Europa. (Daily Mail)

Galatasaray hevder Manchester United har avslått klubbens bud verdt 6 millioner pund for Nani. Portugiseren skal ha fått tillatelse til å forlate klubben, men United krever 8,5 millioner pund. (Sky Sports)

Ifølge flere engelske aviser er både Swansea og Norwich interessert i PSVs svenske angrepsspiller Ola Toivonen.

Og til slutt:

Arsenal er interessert i å hente Lorenzo Melgarejo fra Benfica. Det sier paraguayanerens agent ifølge Sky Sports. Forsvarsspilleren er verdsatt til 5 millioner pund.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere