RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Olsen, Linn Cathrin (SCANPIX)

Politiet utvider FFK-etterforskning

Sist oppdatert:
Nå skal det søkes i flere avtaler enn Piiroja-handelen.

Østfold politidistrikt har onsdag innhentet ytterligere dokumenter i forbindelse med overganger gjort av Fredrikstad Fotballklubb. Det forteller politiet i en pressemelding.

- Etterforskningen så langt har vist at det kan være formålstjenlig å innhente mer informasjon om andre kontrakter og inngåtte avtaler enn den opprinnelige i saken, sier politiadvokat Kåre Solvoll i Østfold politidistrikt.

«Politiet utelukker ikke verken ytterligere siktelser eller fremtidige undersøkelser av andre kontrakter. De syv siktelsene er vurdert slik at de opprettholdes», heter det videre i pressemeldingen.

Politiet understreker at det er for tidlig å snakke om skyldsspørsmålet i saken, til tross for at det er tatt ut flere siktelser.

- Som sagt tidligere er de siktede i denne saken, siktet på bakgrunn av at det er de vi mener er nærmest informasjon om saken. Det betyr ikke at det er de samme som er skyldig i selve skatteunndragelsen. Det er viktig å understreke dette, sier politiadvokat Solvoll.

Totalt er nå fem personer, i tillegg til FFK og FFK Sport AS siktet i saken.

Østfold politidistrikt samarbeider med Skatt Øst og har bistand fra Økokrim i denne saken.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere