RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL USA: Steven Gerrard kobles til amerikanske LA Galaxy. Liverpool-spilleren står uten kontrakt i juni, og det er stor usikkerhet rundt framtiden.
TIL USA: Steven Gerrard kobles til amerikanske LA Galaxy. Liverpool-spilleren står uten kontrakt i juni, og det er stor usikkerhet rundt framtiden. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

- Tar grep for å signere Gerrard

Sist oppdatert:
Liverpool-spilleren skal være tilbudt kontrakt i utlandet.

Steven Gerrards kontrakt med Liverpool går ut i juni. Det betyr at klubblegenden har muligheten til å snakke med andre klubber om en eventuell overgang nå.

De siste månedene har det versert rykter om at 34-åringen ønsker å avslutte karrieren i USA og ifølge Sky Italias Gianluca Di Marzio har det nå kommet et tilbud fra LA Galaxy.

- Los Angeles Galaxy er interessert i å hente ham til USA, og de gjør konkrete grep for å signere ham, skriver overgangseksperten.

Gerrard har spilt for Liverpool helt siden debuten mot Blackburn tilbake i 1998, og klubben har ifølge Brendan Rodgers tilbudt klubblegenden en ny kontrakt på Anfield.

- Jeg bestemmer meg når jeg er klar for å bestemme meg. Det er ikke noe å si om kontrakten for øyeblikket. Når det er noe å si, kommer jeg til å si det. Det vet fansen, som kjenner meg nå, sa Gerrard til BT Sport i desember.

Ifølge Liverpool Echo og andre britiske medier kommer Gerrard fredag til å kunngjøre at han forlater Liverpool til sommeren.

Toronto FC og New York Red Bulls har tidligere blitt koblet til Liverpool-spilleren, men for øyeblikket skal altså LA Galaxy være nærmest midtbanespillerens signatur.

Flere Premier League-profiler har valgt å ta turen til USA på tampen av karrieren. David Beckham gikk i 2007 til nettopp LA Galaxy, mens Frank Lampard skal etter planen slutte seg til New York City i mai.

Jermaine Defoe forlot i fjor Tottenham for å spille for canadiske Toronto FC. Tidligere Aston Villa- og West Ham-spiller Nigel Reo-Coker spiller nå for Montreal Impact.

Steven Gerrard har spilt 697 kamper for Liverpool og scoret 180 mål.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere