RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KRITISK: Thierry Henry mener hans tidligere klubb Arsenal må hente inn flere forsterkninger i sommer om de skal håpe på å utfordre de Chelsea i kampen om ligagullet neste sesong.
KRITISK: Thierry Henry mener hans tidligere klubb Arsenal må hente inn flere forsterkninger i sommer om de skal håpe på å utfordre de Chelsea i kampen om ligagullet neste sesong. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Henry: - Jeg tror ikke man kan vinne tittelen med Giroud

Den tidligere storscoreren er tydelige på hva Arsenal må gjøre i sommer.

Arsenal-legende Thierry Henry mener gamleklubben aldri vil vinne ligatittelen med landsmann Olivier Giroud på topp.

Giroud har scoret 14 mål denne sesongen, men Henry tror London-klubben må forsterke angrepet ytterligere om klubben skal ha mulighet til å kjempe om ligatrofeet. 

- Jeg synes at Giroud gjør det ekstremt bra. Men kan man vinne ligaen med ham? Jeg tror ikke det, sier Henry ifølge Daily Mail.

- Han gjør en jobb, og han gjør det bra, men man vinner ikke ligaen, forteller Sky Sports-eksperten. 

- Må kjøpe fire spillere
Henry er imidlertid veldig klar på hva Arsenal må gjøre for å ta opp kampen med Chelsea om ligagullet.

- De må kjøpe fire spillere. De trenger en keeper, en midtstopper, defensiv midtbanespiller og en virkelig stjernespiss på topp for å vinne ligaen, sier Henry.

- Jeg synes Chelsea er det beste eksempelet. De slet med å vinne ligaen forrige sesong, så kjøpte de Thibaut Cortouis, Nemanja Matic, Cesc Fabregas og Diego Costa, forklarer franskmannen.

Uavgjort mot Chelsea
Søndag spilte Arsenal 0-0 mot Chelsea hjemme mot Emirates.

De blåkledde er på god vei mot et nytt seriegull, og virket å være godt fornøyd med poengdeling mot Arsene Wengers menn søndag.

- Dette var et stort steg mot tittelen. Det fortsatt mulig for lagene bak å hente oss inn, men vi nærmer oss. Målet i dag var at Arsenal ikke skulle ta tre poeng og det oppnådde vi, sa John Terry i et TV 2-sendt intervju etter kampen.

Med fem kamper igjen denne sesongen, leder Chelsea nå ti poeng foran Arsenal og Manchester City.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere