RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LIVERPOOL: Divock Origi kan bli spillerklar for Liverpool allerede i januar.
LIVERPOOL: Divock Origi kan bli spillerklar for Liverpool allerede i januar. Foto: Philippe Huguen (Afp)

Kan bli Liverpool-spiller i januar likevel

Divock Origi skal nærme seg å bli spilleklar for Liverpool allerede denne måneden.
Sist oppdatert:

Divock Origi ble et kjent navn i fotballverden etter at han gjennomførte et sterkt VM for Belgia i sommer. Den sterke angriperen ble klar for Liverpool i sommer, men hadde en avtale om å lånes tilbake til Lille i en hel sesong. Nå skriver Liverpool Echo at Origi kan bli spilleklar for Liverpool allerede i januar.

Ifølge Merseyside-avisen, ser Liverpool ut til å komme til enighet med Lille om en avtale som gjør at Brendan Rodgers kan bruke Origi allerede denne måneden.

Betaler tre millioner pund
Liverpool er på desperat jakt etter en målscorer, og det å få tak i Origi skal være et alternativ Rodgers skal være fornøyd med. De røde fra England er visstnok klare til å betale tre millioner pund for å få tak i spissen seks måneder før avtalt tidspunkt. Liverpool skal allerede ha betalt ti millioner pund for spilleren i sommer.

Kilder nær Anfield skal være sikre på at klubbene vil bli enige om en avtale for belgieren, som skal være desperat etter å få spille for sin nye klubb.

- Har alt
Liverpools manager har tidligere gitt uttrykk for stor beundring av den storvokste spilleren.

- Vi tror han vil bli verdensklasse. Han er en topp spiller. Han har alt - fart og fysikk. Han kan være god nok for Liverpool allerede nå, sa Rodgers for kort tid siden.

Nå ser det ut til at hans Liverpool-debut kan komme enda raskere enn forventet.

Origi har denne sesongen scoret fire mål for Lille. 19-åringen sammenlignes med Romelu Lukaku, og utfordrer allerede Lukaku om spissplassen på Belgias a-landslag.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere