RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VET IKKE: Lionel Messi fortalte på den røde løperen i forkant av Gullballen-utdelingen at han ikke vet hvor han spiller neste sesong.
VET IKKE: Lionel Messi fortalte på den røde løperen i forkant av Gullballen-utdelingen at han ikke vet hvor han spiller neste sesong. Foto: Walter Bieri (Ap / NTB scanpix)

Messi: – Vet ikke hvor jeg spiller neste år

Lionel Messi setter fyr på spekulasjonene rundt hans klubbfremtid.
Sist oppdatert:

Lionel Messi hintet mandag om at han kan være på vei vekk fra Barcelona.

Søndag avviste den argentinske superstjernen alle spekulasjoner om at han vurderer å skifte ut spill i Barcelona med en annen klubb. Men før utdelingen av Gullballen fikk Messi spørsmål om han ønsket å avslutte karrieren i Barcelona eller i argentinske Newell's Old Boys i hjembyen Rosario.

- Jeg vet ikke hva som kommer til å skje, om jeg kommer til å spille i Newell's. Jeg vet ikke hvor jeg spiller neste år, selv om jeg alltid har sagt at jeg ønsker å avslutte i Barcelona. Men ingen vet hva framtiden bringer, svarte en kryptisk Messi.

Etter søndagens 3-1-seier over Atlético Madrid sa 27-åringen at han ikke hadde noe ønske om å spille noe annet sted. Samtidig avviste han ryktene om at han ønsket å få trener Luis Enrique sparket.

(©NTB)

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere