RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FÅR KJEFT: Slovakia raser mot Tyskland og Italia etter lørdagens storkamp i U21-EM. her er Mahmoud Dahoud og Lorenzo Pellegrini i duell.
FÅR KJEFT: Slovakia raser mot Tyskland og Italia etter lørdagens storkamp i U21-EM. her er Mahmoud Dahoud og Lorenzo Pellegrini i duell. Foto: Janek Skarzynski (AFP)

Raser mot storlagene etter passive sluttminutter

Både Italia og Tyskland gikk videre i U21-EM med resultatet 1-0 til Italia. I sluttminuttene nektet lagene å angripe.

Italia og Tyskland er videre til semifinale i U21-EM etter at italienerne  slo Stefan Kuntz' menn 1-0 i siste gruppespillskamp lørdag.

Da begge lagene gikk videre med nettopp dette resultatet, ble det ikke gjort noen forsøk på å angripe i sluttminuttene. Ballen ble rullet i backlinja, uten at noen gikk i press.

Scoring hvilken som helst vei hadde sendt Slovakia til semifinale, og nå raser slovakene mot det som utspilte seg i sluttminuttene.

Trener Pavel Hapal mener begge lag bør skamme seg på grunn av det som skjedde mot slutten av kampen.

- Jeg er utrolig skuffet. Det italienerne og tyskerne leverte var en skam. Det er ikke fair play å spille på et 1-0-resultat. Det hører ikke hjemme i fotballen, sier Hapal ifølge Kicker.

Tyskland-trener Stefan Kuntz forsvarer imidlertid det lite angrepsvillige sluttminuttene.

- Under de siste tre minuttene av kampen fikk vi beskjed om at resultatet holdt for begge lag. Da er det menneskelig å spille ballen tilbake.

Italia møter Spania i semifinalen, mens Tyskland møter England. Begge kampene spilles tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere