RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ned Alley/Scanpix

Rosenborg innfører mobilforbud

Sist oppdatert:
Markus Henriksen åpner for at RBK-spillerne var for sløve på trening i 2011 – og ber om skjerpings.

Oslo (ANB): 2011-sesongen endte med bronsemedaljer på Lerkendal, hvilket ikke var mer enn godkjent for seiersvante trøndere. Nå er forberedelsene til en ny sesong i full sving – og både spillere og trenere er enige om å ta grep for å gjenvinne tronen i norsk fotball.

Større fokus og konsentrasjon i treningsarbeidet er et av områdene det er intern enighet om å fokusere på.

– Vi snakker om treningskultur og om hvordan vi ønsker å fremstå på banen. At vi må skjerpe oss mer på trening. Være hundre prosent skjerpet til enhver tid. Der var vi kanskje litt sløve i fjor, sier Markus Henriksen til klubbens hjemmesider.

Ingen mobiltelefon
RBK-spillerne er også enige om et sett regler som skal gjøre seg gjeldende utenfor banen i 2012. En av dem handler om bruk av mobiltelefon.

– Når det gjelder garderoben, ble vi blant annet enige om at det ikke er lov å bruke mobiltelefon, sier Henriksen.

19-åringen er overbevist om at endringene som nå innføres, vil gi resultater.

– Det tror jeg blir veldig positivt. Det er når vi er skjerpet hele tiden vi blir bedre. Og grunnlaget for det som skjer i kamp legges på trening, og det håper vi skal vises allerede denne sesongen, sier han.

Advarer Molde
Ni poeng skilte til slutt trønderne fra serievinner Molde i 2011. Markus Henriksen støtter seg til historien – og tror romsdalingene vil få det atskillig tøffere i år.

– Det kommer til å bli tøft for dem. Det har vært en tendens til at serievinneren har havnet litt lenger ned på tabellen året etter. Det er vel bare vi som har klart å vinne to år på rad, sier han – og tilføyer:

– Jeg synes de gjorde utrolig bra i fjor, all ære til dem, men i år skal vi gi dem en mye tøffere kamp enn vi gjorde i fjor, understreker Henriksen.

Onsdag setter han seg på flyet til Thailand. Der skal landslaget delta i Kings Cup, og Henriksen vil benytte turen godt.

– Jeg forventer at jeg klarer å legge inn en veldig god søknad slik at jeg får være med videre. Jeg ønsker å spille meg inn på A-laget i år, og da må det vises allerede i Thailand, sier den unge RBK-strategen. (ANB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere