RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

UEFA irritert på Mourinho

UEFA er lite fornøyd med Chelsea-manager Jose Mourinhos uttrykte ønsker om å la Pierluigi Collina dømme tirsdagens Champions League-kamp mot Barcelona.

Den italienske dommerlegenden har fått i oppdrag å lede morgendagens batalje på Stamford Bridge - men UEFA er ikke spesielt fornøyd med Mourinhos kommentarer.

Etter å ha beskyldt Frank Rijkaard for å snakke med Anders Frisk i pausen av kampen på Nou Camp, fulgte Mourinho opp med å be om en sterkere dommer - som for eksempel Collina - til returkampen i London.

UEFAs kommunikasjonsdirektør William Gaillard sier til Sky Sports at Chelsea-managerens uttalelser ikke falt i god jord. Gaillard insisterer på at UEFA allerede hadde bestemt seg for at Collina skulle dømme kampen.

- Vi plukket ut Collina, men vi satte ikke særlig pris på at Mourinho forrige uke sa at vi hadde forsikret Chelsea om at Collina skulle dømme kampen - det er ikke sant, sier Gaillard til UEFA.

- Han forsøkte å legge press på oss, fordi vi på sett og vis hadde bestemt oss for Collina før alt oppstyret kom.

- Ærlig talt liker jeg ikke dommere eller representanter fra en klubb som forsøker å fortelle oss hvilken dommer vi skal velge. Dette bryter med fair play-spiriten vi ønsker oss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere