RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

Vålerengas nye trener blir ikke presentert i dag

Sist oppdatert:
Men kun formaliteter gjenstår før ny mann er på plass.

Det ble mandag meldt at Kjetil Rekdal kom til å ta over den ledige trenerjobben i Vålerenga, ifølge Dagbladets Morten Pedersen.

I en sms til samme avis, melder styreleder Åge Petter Christiansen at Vålerenga likevel ikke rekker å presentere sin nye trener i løpet av mandagen.

Han forteller at avgjørelsen står mellom Jan Jönsson og Kjetil Rekdal.

Oslo-klubben har siden i sommer vært på trenerjakt, etter at Martin Andresen ga seg som Vålerenga-manager.

Ifølge flere norske medier har klubben allerede tilbudt Per Mathias Høgmo og Ståle Solbakken jobben, men begge har takket nei.

Søndag avslørte VG at tidligere Rosenborg-trener Jan Jönsson var i samtaler med Oslo-klubben om den ledige stillingen, men nå skal altså valget ha falt på Rekdal ifølge Dagbladet-kommentatoren.

Seriegull i 2005
Rekdal, som fikk sparken av Ålesund i høst, tok seriegull med Vålerenga i 2005, men forlot klubben sesongen etter fordi han ifølge ham selv «ikke orket å reise Norge rundt å bli pissa på».

Pedersen skriver at det er hovedaksjonær i Vålerenga Invest Fotball AS, Tor Olav Trøim, som har et sterkt ønske om å ansette Rekdal som ny trener, og at han vil få sitt ønske oppfylt i løpet av mandagen.

Nå er dette altså forskjøvet til tirsdag.

Ny avtale til Berre
Mandag ble det klart at Morten Berre fortsetter som Vålerenga-spiller.

Klubben bekrefter at 37-åringen har signert en ny ettårskontrakt med VIF.

- Jeg har opplevd veldig mye moro i Vålerenga de siste ti årene, og jeg er veldig motivert for en ny sesong i Vålerenga-drakten, sier Berre.

Berre kan dermed komme til å oppleve og spille under Kjetil Rekdal for andre gang i sin karriere. 37-åringen var også med på Rekdals gullag i 2005.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere