RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

Vil bytte Bolaños med Doffen

Sist oppdatert:
Men Vålerenga vil i stedet sende Birger Madsen til Sørlandet.

Etter at toppscorer Mohammed Abdellaoue forsvant er en styrking av spillerstallen på trappene i Vålerenga.

Davy Claude Angan skal være aktuell, men det er også Starts Christian Bolaños.

Ifølge Fædrelandsvennen ønsker Vålerenga å bytte til seg midtbanespilleren, og ifølge avisen har Oslo-klubben tilbudt Start både midtstopper Birger Madsen og kantspiller Dawda Leigh.

- Det vil jeg ikke kommentere. Vi vurderer alle innspill som kommer, det har vi lovet Christian Bolaños, sier administrerende direktør i Start, Sveinung Hovstad til fvn.no.

Start skal ifølge Fædrelandsvennen ha forhørt seg om det er mulig å få bysbarnet Kristofer «Doffen» Hæstad i bytte. Det skal ikke Vålerenga være veldig ivrig etter å være med på. Samtidig er det vel grunn til å stille spørsmålstegn ved om Bolanos virkelig vil til et Vålerenga uten Moa og Doffen.

Start ønsker i utgangspunktet 7-8 millioner kroner for Bolaños, men det er en sum Vålerenga trolig ikke vil betale. Start har vært i kontakt med både FC København og Rosenborg, og sistnevnte skal ha fått et bud på fem millioner kroner avslått av Start.

Bli varslet når VIF og Start scorer:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere