RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Fra benken til landslaget

Sist oppdatert:
Åge Hareide har hentet inn Odd Grenland-reserven Erik Holtan som erstatter for Espen Johnsen.

HOSLE (TV 2 Nettavisen): Espen Johnsen fikk en vridning i kneet på mandagens trening med Rosenborg. Keeperen reiste likevel til Oslo, men dro hjem til Trondheim igjen etter en undersøkelse hos landslagslegen.

Johnsen er ute i rundt ti dager, og går dermed glipp av landskampene mot Slovenia og Skottland. Han er muligens tilbake til neste Rosenborg-kamp, opplyser landslagets lege Thor Einar Andersen til TV 2 Nettavisen.

Inn i troppen kommer Erik Holtan, som for tiden sitter på innbytterbenken hos Odd Grenland. Holtan er for tiden henvist til innbytterbenken av Rune Jarstein, som er opptatt med U21-landslaget denne og neste uke.

Martin Andresen og André Bergdølmo deltok ikke på tirsdagens landslagstrening. Andresen spilte for Brann mandag kveld, og benyttet tirsdagen til en tur til sin osteopat i Tønsberg. Claus Lundekvam nøyer seg med lett jogging. Han spilte i Southamptons 1-1-kamp mot Coventry mandag kveld.

Bergdølmos hviledag begrunnet landslagslegen slik:

- Han er 35 år gammel, sier Andersen med et smil til TV 2 Nettavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere