RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp

Frykter stygge fall

Sist oppdatert:
Lindsey Vonn er ikke nådig i kritikken mot VM-løypen.

Etter å ha gjennomført mandagens treningen slaktet Vonn både løypen og arrangøren i Garmisch-Partenkirchen på sin egen Facebook-side.

- Det virker vanskelig å tro at det internasjonale skiforbundet bryr seg om utøvernes sikkerhet i det hele tatt når VM-bakken framstår som en humpete hockeyrink. Jeg frykter det blir mange stygge fall i dagene som kommer, skriver Vonn videre.

Hun fortsatte kritikken på pressekonferansen med å fortelle om at hun aldri i sin karriere hadde sett en så isete og ruglete løype.

Den tidligere norske toppalpinisten, Atle Skårdal, er renndirektør for kvinnene og er uenig kritikken fra den amerikanske stjernen.

- Jeg er enig i at løypa er isete, men jeg synes ikke det er noen grunn til å være sjokkert. Vi har kjørt løyper som dette her før og jeg tror det kommer til å fungere veldig bra i morgen på super-G, så jeg er overbevist om at det skal bli et bra renn, sier han til NRK.

Det er 17 år siden den tragiske ulykken hvor den østerriske alpinisten Ulrika Maier omkom i Garmisch-Partenkirchen. 29. januar 1994 kjørte Maier ut og falt stygt i en hastighet opp mot 120 km/t. Livet til den dobbelte verdensmesteren var ikke til å redde og hun døde av skadene hun pådro seg.

Kvinnenes super-G starter 10:45 tirsdag morgen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere