RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Betyr veldig mye for meg

For KJ Choi var helgens seier på PGA-touren helt spesiell.

K. J Choi lærte om golf ved å lese en instruksjonsbok av Jack Nicklaus. Søndag vant koreaneren altså Nicklaus' eegen turnering på Muirfield Village-banen i Ohio.

Choi, som lå fem slag bak eten før den siste runden av Memorial Tournament, avsluttet med en imponerende 65-runde. Det var ett slag mindre enn det Ryan Moore brukte.

- Det faktum at det er Jacks turnering, gjorde at jeg følte meg veldig komfortabel. Jeg har spilt i en rekke turneringer, så det var egentlig ikke mye press på meg.

37-åringen, som bor i Houston, tok sin femte seier på PGA-touren, og sin 11. på verdensbasis. Han er med det den mest suksessrike asiatiske spilleren på PGA-touren noen sinne.

Choi var midt i tenårene da han gymlæreren hans ga ham en instruksjonsbok av og med Nicklaus.

- Jeg begynte å lese den, og fikk en følelse av hva Jack forsøkte å lære bort. Det var sånn jeg begynte med golf. Jeg føler meg beæret. Å vinne hans turnering betyr veldig mye for meg, forteller han.

Kenny Perry og Rod Pampling delte 3. plassen. Perry sto for søndagens beste runde da han kom seg i hus på 63 slag, ni under par.

Turneringen ble en skuffelse for Tiger Woods, selv om han skjerpet seg på søndag. Da ble det en 67-runde på den suverene verdenseneren, men det holdt ikke til mer enn en delt 15. plass.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere