RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hagen best i norsk duell

Sist oppdatert:
Frode Hagens Kiel knep seriegullet foran Flensburg-Handewitt forrige sesong. Glenn Solberg og Johnny Jensen fikk ingen revansje i tirsdagens Supercup.

Kiel og Flensburg-Handewitt var i særklasse i Bundesliga forrige sesong. De to nord-tyske lagene fulgte hverandre til døren og seriemesterskapet ble ikke avgjort før i siste serierunde.

Da var det Frode Hagen og Kiel som trakk det lengste strået.

Glenn Solberg og Johnny Jensen, og lagkameratene i Flensburg-Handewitt var derfor ute etter revansje da lagene møttes i den årlige Supercup, som innleder den tyske sesongen.

Men selv med Christian Berge som maskott, klarte ikke Flensburg å tukte «Zebras».

Flensburg-Handewitt førte kampen fra start og ledet 19-15 til pause. Men etter pause snudde Kiel kampen og de drøyt 10 000 på tribunene i Olympiahalle i München kunne se Hagen & co til slutt vinne 36-34.

Hagen ble toppscorer for vinnerlaget sammen med Nikola Karabatic, med seks fulltreffere hver, mens Solberg og Jensen sto for tre nettkjenninger hver for Flensburg-Handewitt.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere