RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Morten Holm / SCANPIX

Jublet for semifinale

Sist oppdatert:
Larvik er klare for semifinale i cupvinnercupen etter at de lørdag slo russiske Dinamo Volgograd. - Nå spiller det ingen rolle hvem vi møter, sa en fornøyd Larviktrener etter kampen.

LARVIK - DINAMO VOLGOGRAD 36-29: Larvik hadde et meget godt utganspunkt i returoppgjøret mot Dinamo Volgograd lørdag. I første kamp ble det tap for vestfoldlaget (27-28) etter at de dominerte store deler av kampen.

Kontrollerte
På hjemmebane i Bergslihallen var Larvik suverene, og festet grepet om kampen tidlig i første omgang. Larvikjentene utnyttet kontringsmulighetene til fulle og til pause var stillingen 21-15. Avtroppende trener Ole Gustav Gjekstad var spesielt godt fornøyd med keeper Lene Rantala, Katja Nyberg og Heidi Flaatnes.

- Lene stod som en vegg i begynnelsen av annen omgang, og gjorde alt i alt en sterk kamp, sier Ole Gustav Gjekstad til TV 2 Nettavisen.


Viktig forsterkning
Ti minutter ut i annen omgang hadde Larvik sikret seg en timålsledelse, og til tross for at russerne bet fra seg mot slutten av kampen vant Larvik til slutt komfortabelt 36-29. Katja Nyberg ble toppscorer med 12 mål.

- Etter at vi skaffet oss en timålsledelse, roet vi oss ned litt og sikret semifinaleplassen, sier en fornøyd Gjekstad.

Karoline Dyhre Breivang skrev under for vestfoldklubben i pausen.

- Hun blir en viktig forsterkning for laget nå som Katja Nyberg forsvinner. Vi trenger en spiller som er såpass sterk i forsvar som Karoline er, avslutter Gjekstad.

Det er foreløpig ikke klart hvem Larvik møter i semifinalen. Søndag spiller Tertnes for videre avansement i cupvinnercupen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere