RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Katja til Krim med åpen retur

I ettermiddag skriver Katja Nyberg som ventet kontrakt med den slovenske klubben Krim Ljubljana. - Jeg bestemte meg i november, sier Larvik-spilleren.
Sist oppdatert:

Tirsdag signerer den norsk-finske landslagsspilleren for sin nye klubb. Dermed er det slutt på Nybergs Larvik-eventyr, syv år etter at hun kom til Vestfolds-klubben.

- Jeg bestemte meg i november. Og har ikke vært i tvil siden. Magefølelsen har sagt Krim lenge. De har vært etter meg i flere år, og nå var tida inne, sier Nyberg til Østlandsposten.

Hun skriver i første gang under på en ettårskontrakt, og holder døren på gløtt for en retur til Larvik dersom hun ikke finner seg til rette i Slovenia.

- Karl Erik Bøhn (Larviks trener) sier jeg er velkommen tilbake når som helst, så ingenting er umulig, sier Nyberg, som tror et klubbskifte er viktig for hennes utikling som håndballspiller.

I tillegg til Krim ønsket også klubber som Leipzig, Ikast og Aalborg å sikre seg landslagsspilleren.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere