RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henin-Hardenne tilbake

Tidligere verdensener Justin Henin-Hardenne er endelig tilbake i tennissirkuset, etter et avbrekk på nesten syv måneder.

Den belgiske tennisstjernen har ikke spilt siden US Open i fjor, men i Nasdaq-100 Open beviste hun at hun endelig er tilbake i toppform.

Hun slo amerikanske Abigail Spears 6-4, 6-3 og er nå kvalifisert for tredje runde i den prestisjefylte turneringen.

- Jeg var nervøs, men med litt kamptrening er jeg sikker på at jeg kommer til å spille bra, sier Henin-Hardenne ifølge Sky Sports.

Justin Henin-Hardenne slet med utbrenthet tidlig i fjorårssesongen, men deltok likevel i OL, uten å imponere nevnverdig.

- Jeg er bare utrolig glad for å være tilbake på tennisbanen. Det er det eneste som spiller noen rolle for meg i dag, sier Henin-Hardenne.

Den russiske yndlingen Maria Sharapova gikk enkelt videre til tredje runde etter seier 6-0, 6-4 over Elena Danilidou. Det samme gjelder Williamssøstrene. Venus slo Anna-Lena Groeneveld 6-2, 6-0 og søster Serena knuste Vera Douchevina 6-3, 6-0.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere