Her skvetter en hel tennisverden

SKADET: Novak Djokovic fikk en skade i skulderen underveis i kampen mot frankse Gilles Simon. Etter litt legetilsyn kom serberen seg på beina og vant kampen.

SKADET: Novak Djokovic fikk en skade i skulderen underveis i kampen mot frankse Gilles Simon. Etter litt legetilsyn kom serberen seg på beina og vant kampen. Foto: Gareth Fuller (Pa Photos / NTB scanpix)

Novak Djokovic skadet seg under fredagens kamp i Wimbledon-turneringen.

27.06.14 17:26

Novak Djokovic er storfavoritt til å vinne sommerens Wimbledon-turneringen i tennis.

Serberen har vunnet turneringen ved én anledning tidligere, tilbake i 2011, og han har store planer om å gjenta den suksessen i år.

Men midtveis ut i det tredje settet i kampen mot franske Gilles Simon, på stillingen 2-0 i sett, falt Djokovic om med noe som så ut til å være en alvorlig skade.

Serberen forsøkte å slenge seg etter en ball, men mistet balansen og rullet rundt på gresset.

Man kunne fort se at serberen hadde store smerter, ut fra ansiktsuttrykket hans.

TILSYN: Novak Djokovic får her behandling for ankelskaden han pådro seg underveis i fredagens kamp. Foto: Gareth Fuller (Pa Photos / NTB scanpix)

Serberen måtte ha legetilsyn nede på gressmatta, med noe som var en skade i skulderen.

Etter å ha fått behandling for skaden, kunne Djokovic, som er ranket som nummer to i verden, fortsette kampen.

Djokovic klarte å dra i land også det tredje settet, og vant dermed kampen.

- Det var et rart fall. Jeg håpet bare at det ikke er noe problem med leddene, og det var tydeligvis ikke det. Muskelen er øm, men alt i alt er jeg glad for å ha gått videre, sa Djokovic ifølge Expressen.

Nå skal serberen ut i kamp mot en ny franskmann, nemlig Jo-Wilfried Tsonga.

- Nå har jeg to dager fri og jeg kommer til å forsøke å resituere meg og gjøre meg klar. Neste match er mot Tsonga. Det kommer til å bli en bra kamp, avsluttet Djokovic.

De to har tidligere vært involvert i en legendarisk kamp ute på gressmatta i London. Tilbake i 2011 fikk man se et utrolig atletisk poeng mellom de to tennisstjernene. Du kan se poenget i videoen under.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.