RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hewitt sesongåpnet med seier

Det australske tennis-esset Lleyton Hewitt åpnet 2005-sesongen med seier 2-6, 6-1, 6-1 over Arnaud Clement i første runde av turneringen Australian Hardcourt Championships.
Sist oppdatert:

Hewitt gjorde en rekke enkle fei i første sett, og tapte overraskende 2-6. Men i de to neste fikk den tidligere verdenseneren rytmen i spillet igjen. Australian Open-finalisten fra 2001 slo den franske kvalifiseringsspilleren 6-1, 6-1 og gikk videre til andre runde.

- Jeg prøvde å gå utpå der og spille mitt eget spill tidlig i kampen, men i første sett ble det for aggressivt. Men i de neste fikk jeg flyten og gikk greit videre til andre runde, som var målet mitt før kampen, oppsummerte Hewitt.

Johansson videre
Turneringens andreseedete Joachim Johansson og femteseedete Taylor Dent gikk også videre.

Johansson åpnet overbevisende med en 6-2, 6-4-seier over den australiske wild card-spilleren Marc Kimmich.

Svensken møter nå belgiske Xavier Malisse I andre runde. Taylor Dent tok seg videre etter å ha slått sin amerikanske landsmann Robby Ginepri 6-1, 2-6, 6-2 og møter nå franske Julien Benneteau.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere