RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Høgmo: - Nedrykk ikke tema

Sist oppdatert:
Trener Høgmo var en slagen mann etter kampen. Men Rosenborg vil klatre på tabellen mener treneren.

- Vi spiller en meget god taktisk kamp i første omgang, sier Høgmo til TV 2 Nettavisen.

Høgmo mener at reduseringsmålet til Østenstad var med på å skape usikkerhet i Rosenborg-laget. Rosenborg har hatt en del utholdenhetstester i løpet av landslagssamlingen, og en kan spørre seg spørsmålet om utholdenheten er ett problem i Rosenborg. Lørdag virket laget kjørt på slutten av kampen og Viking framstod som ett bedre trent lag.

Kan Rosenborg rykke ned?

- Det er ikke ett tema, sier Høgmo til TV 2 Nettavisen.

Han mener laget har gjort spillemessige fremskritt.

- Laget er i klar framgang, og vi har viktige seriekamper mot Molde og Odd, og vi kommer til å ta de nødvendige poengene som må til for å klatre på tabellen, sier RBK-treneren.

Blåser en lang marsj i toppscorertittelen
En tydelig skuffet tomålscorer, Thorstein Helstad, sier at toppscorer tittelen betyr fint lite, så lenge Rosenborg ikke klarer å ta med seg poeng hjem til Trondheim.

- Det er deilig å score mål igjen, men det betyr så lite når vi ikke klarer å holde på ledelsen. Vi spiller med stor selvtillit i første omgang, men det ødelegger en del at Viking får en kjapp redusering like etter vi går opp til 2-0, sier tomålscoreren til TV 2 Nettavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere