RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix

Holdt hemmelig avstemning om trenerens fremtid

Sist oppdatert:
Hockeytrener ba spillerne avgjøre framtiden hans.

Storhamar-trener Michael Smithurst holdt hemmelig avstemning blant spillerne for å avgjøre sin egen framtid. Kun 2 av 22 spillere mente han var feil mann for jobben.

– Jeg hadde rett og slett trodd at det skulle være flere som sa nei. Det er vel sjelden i en stor spillergruppe, uansett hvordan det går sportslig, at så mange støtter en trener. Det var mer tillit enn jeg har opplevd å ha underveis i sesongen, og rett og slett veldig positivt, sier Michael Smithurst åpenhjertig til HA-sporten.

Smithurst var langt nede etter at Sparta ble for sterke i NM-kvartfinalen. Storhamar-treneren følte spillerne ikke fulgte planen hans. Avstemningen var hemmelig slik at spillerne skulle våge å være ærligere.

– Det er alltid sånn at du evaluerer og husker best det siste som skjer, men det er viktig å se på helheten. Vi hadde elleve poeng mindre i serien enn forrige sesong, så sånn sett var det ikke så stor forskjell, men vi er ikke fornøyd med hvordan vi framsto i hjemmekampene. Vi manglet den stabile poengplukkingen hjemme, som gir økt trygghet. I fjor gikk vi ned med flagget til topps i kvartfinalens sjuende kamp, men i år var ikke flagget engang i stanga, det må vi forsøke å rette på, sier Smithurst til lokalavisen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere