RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Horgmo knuste verdenseliten

Mount Snow (NTB): Torstein Horgmo knuste både Shaun White og resten av verdenseliten i slopestylefinalen i storstevnet i snowboard i Vermont lørdag.

Alt klaffet for trondheimskjøreren, som med sin beste omgang noensinne tok seieren. Superstjernen White tok 2.-plassen og var alene om å hindre norsk trippelseier. Det ble nemlig 3.-plass til Andreas Ygre Wiig og 4.-plass til Mikkel Bang.

- Jeg har aldri sett Torstein kjøre bedre i en konkurranse. Det var helt perfekt, sa landslagstrener Roger Hjelmstadstuen.

- At han ødela brettet og måtte skifte til et nytt bare minutter før start, gjør det bare til en enda større prestasjon. Torstein har et enormt talent og er i sitt livs form.

Horgmo vant kvalifiseringen torsdag og tok en klar ledelse i første omgang i finalen. Lista lå dermed høyt foran siste nedfart, der konkurrentene måtte satse alt på å slå trønderens høye poengsum. Verken White, de andre nordmennene eller noen andre var i stand til å greie det.

- Dette har virkelig ikke gått opp for meg ennå, sa Horgmo selv. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere