RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)

Ingebrigtsen kan miste NM

Sist oppdatert:
Ble syk da han gjenopptok treningen.

Mellomdistanseløperen Henrik Ingebrigtsen er ikke rehabilitert etter luftveisoperasjonen og kan gå glipp av innendørs-NM i Haugesund om knappe to uker, skriver Stavanger Aftenblad.

22-åringen har slitt med en skjevhet i neseveggen og stor slimproduksjon, og derfor ble han operert i de øvre luftveiene forrige uke. Da Ingebrigtsen skulle gjenoppta treningen etter inngrepet, ble han syk.

- Jeg tok meg en rolig tur fredag, men fant fort ut at jeg ikke burde trene. Nå er jeg rastløs og vil komme i gang igjen. Jeg har ikke hatt den store framgangen de siste dagene, men håper det snur, sier Ingebrigtsen til Stavanger Aftenblad.

Han ønsket å få fartstrening ved å løpe 800 meter under NM første helgen i februar. Men viktigere er det å bli frisk til treningsleiren i Sør-Afrika som han drar til uken etter.

- Jeg kommer ikke til å risikere treningsleiren for å delta i NM. Den endelige avgjørelsen tar jeg i helgen (førstkommende), sier Ingebrigtsen.

Han har EM i Göteborg som det store målet denne innendørssesongen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere