RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
knipset på Bjerke 21.01.09
knipset på Bjerke 21.01.09 Foto: hesteguiden.com

Jackpot i V75

Sist oppdatert:
Ingen klarte 7 rette forrige lørdag, og det betyr at det ligger drøye 4 millioner ekstra i syver-potten i dag!

Klikk her for gratis V75-tips.

Klikk her for å se vårt DD-forslag.

Det vil med rene ord si at du får dobbelt betalt dersom du får syv rette i lørdagens superspennende V75-omgangen fra Leangen. I jakten på 7 rette har vi funnet frem til to bankere som er av den svært seiershungrige sorten.

Er du alene om å ha 7 rette vinner du nærmere 36 millioner!

Vi lanserte 7 Laban C.N. som en vinner i sin debut her til lands, og Axvill-sønnen innfridde våre forventninger med en enkel seier ved den anledningen. Siden har 6-åringen fulgt opp med en bunnsolid seier på sterke 16.4, og dersom hesten takler sitt litt sjanseartede spor tror vi den tredje strake triumfen er klart innen rekkevidde i V75-1. Kusk Edvard Kristiansen mener startfasen skal gå greit, og dagens konkurrenter skal vår hovedbanker enkelt slå i en feilfri utgave.

Vi kan heller ikke spille i mot 14 Vinn De Luxe i V75-5. Den sterke Zerburus-datteren går fra klarhet til klarhet, og innsatsen til seier i et klart tøffere selskap sist var av den imponerende sorten. Dagens arena passer trolig den spurtsterke 5-årshoppa som hånd i hanske, og i likhet med vår første banker for dagen tror vi den tredje strake triumfen sitter klokkerent her.

To hester gjør opp
I hhv V75-2 og V75-6 satser vi på å komme igjennom på to hester. I den andre avdelingen pådrar 5 Ernst seg et tungt favorittstempel etter sin imponerende triumf på flotte 30.9 etter lang pause sist, og med tilsvarende innsats blir trolig Ulfrigg-sønnen tung å stå i mot på ny. Helt stø på beina er dog ikke 5-åringen, og vi sikrer oss med 4 Bleke Prinsessa. Marine Svarten-datteren var langslått av favoritten sist, men står nå 20 meter bedre til. 4-årshoppa innehar skyhøy kapasitet, og i en feilfri utgave er Brækken-traveren som kun er markert på hver femte kupong hyperfarlig.

1 Perfect Crown har vært solid i hele vinter, og selv om Armbro Plush-sønnen gikk på en smell i den siste starten tror vi ikke det er noen fare med formen. 6-åringen har ikke de helt store kanonene på utsiden fra start, og at Tholfsen-traveren forsvarer sitt innerspor er slett ikke utenkelig. I så fall syntes vinnersjansene gode på ny, og vi garderer V75-6 kun med 9 Western Heikant. Chips And Fish-sønnen er en hest langt utenom det vanlige, noe seks triumfer på 12 starter under fjoråret forteller alt om. 5-åringen vant enkelt på fine 14.1 i den siste starten, og normalt har Øhman-traveren gått kraftig fremover på form med det løpet innenfor vesten.

Da har vi brukt fire rekker på fire løp, og får således råd til å gardere godt i de tre øvrige avdelingene.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 432 og 1232 kroner.

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere