RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kampen for kiloene

Sist oppdatert:
Mens de fleste kjemper for å holde vekta nede i disse tider, kjemper Sigurd Pettersen med å holde den oppe.

Før FIS innførte vektregler i hopping før denne sesongen veide fjorårets hoppukevinner 56 kilo. Siden den gang har Sigurd Pettersen lagt på seg sju kilo, men nå må han kjempe hardt for å beholde disse kiloene og tilpasse seg sin nye kropp.

- Det er tøft å beholde kiloene. Jeg eter mer enn jeg noensinne har gjort - jeg må spise etter at jeg er mett. Dessuten må jeg trene hardt for å opprettholde styrken, og de ekstra musklene jeg har fått, sier den 180 cm høye hopperen til Aftenposten.

- Det er tungt psykisk å starte på nytt igjen. Nå har jeg vokst én gang i høyden og én gang i bredden, det er nok, sier han til avisen.

Pettersen fikk en opptur med 13. plass i nyttårhopprennet. Nå håper 24-åringen at fremgangen fortsetter i Innsbruck på mandag - den eneste bakken han ikke vant i da han tok hjem sammenlagtseieren i hoppuka forrige sesong.

- Da ble det fjerdeplass. Men nå har jeg en god følelse i kroppen, avslutter Pettersen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere