RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos

Kan forlate City

Micah Richards er lei av å varme City-benken under kampene.
Sist oppdatert:

Manchester Citys 22-åring som har som regel spilt fast for det engelske landslaget og klubblaget City. Richards har imidlertid slitt med formen og har måttet se både klubb- og landskamper fra benken.

Laget fra Manchester hentet inn den tyske landslagsbekken Jerome Boateng i fjor sommer, og med den gryende formen til Pablo Zabaleta virker veien tilbake til fast plass lang for Richard.

Spilleren selv mener at tiden er inn for å få spille førstelagsfotball og vil ikke lenger finne seg i å starte på benken.

- Jeg er ikke en spiller som bare kan gå rundt og innkassere lønn. Jeg har ikke noe problem med klubben eller Roberto Mancini som manager, men han vet hvordan jeg har det. Jeg har vært borte å snakket med sjefen og fortalt hvor frustrert jeg er, forteller høyrebacken til the Sun, i følge Skysports.com.

Richards fikk beskjed av Mancini at han var i italienerens planer, men han er fremdeles ikke fornøyd med spilletiden.

- Jeg satt på benken i tre kamper på rad uten å få spille, så fikk jeg spille fra start mot Aston Villa før jeg igjen måtte se neste kamp fra benken mot Blackpool, forteller forsvarspilleren.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere