RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Aleksander Andersen (Scanpix)

Keeper til LSK

Har skrevet under på en toårskontrakt med kanarifuglene.
Sist oppdatert:

Etter at André Hansen forlot Lillestrøm, har romeriksklubben vært på jakt etter en ny sisteskanse. Mandag ble det klart at svenske Alexander Nadj har signert en toårskontrakt med klubben.

24-åringen har allerede gjennomført sin første trening som LSK-spiller, etter at han tidligere i vinter imponerte på prøvespill.

- Vi har blitt enige om en toårskontrakt med Alexander Nadj. Han hadde et godt prøvespill, og derfor ønsket vi å knytte han til oss, sier LSKs sportsdirektør Togeier Bjarmann til lsk.no.

- Han har rett alder, og kommer som Bosman-spiller til Åråsen.

Burvokteren har tidligere spilt for blant andre IFK Göteborg, Raufoss og Jönköping Södra. Nå er det ventet at han vil kjempe med Stefan Logi Magnusson om førstekeeperplassen.

- Vi er godt forspent på keeperplassen med to gode keepere. Det blir en kamp mellom Stefan Logi og Alexander om hvem som blir førstekeeper. Det er Henning Berg i samråd med Tom Albertsen som tar ut den som skal få muligheten, sier Bjarmann.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere