RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever forklaring etter Sandstø-slakt

Sist oppdatert:
Etter Arne Sandstøs tøffe utspill i lokalpressen de siste dagene, krever en av klubbens sponsorer en forklaring.

Først sa Sandstø at innsatsen til 6-7 av spillerne var skammelig mot Ham-Kam. Så fortsatte han med å si at klubben godt kunne la Olivier Occean råtne i Skien, fremfor å selge ham.

- Det virker klønete og uheldig, og det kan se ut som om Odd har en jobb med å rydde opp i dette, sier kommunikasjonsdirektør Thorleif Leifsen i Skagerak til Telemarksavisa.

De har bedt om et møte med Odd om uttalelsene.

Overfor Varden sier Sandstø selv at han ikke forstår alt oppstyret.

- Jeg blir overrasket over at folk reagerer på at en spiller får kritikk av oss i avisa. Spillerne får det hver dag av pressen selv, og halve Skien kjefter på meg for at jeg ikke kjefter under kampene.

Og:

- Generelt har spillere her i fjorden vært veldig beskyttet opp gjennom årene, og det er ingen historie for at noen "henges ut". Det er ikke et mål i seg selv å endre det, men når du har forsøkt noe internt 6-7 ganger, tyr man noen ganger til andre metoder, sier Odd-treneren.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere