RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

Liverpool med fullt trøkk i FA-cupen

- Jeg kommer ikke til å gamble, sier Rafael Benitez.
Sist oppdatert:

Rafael Benítez sier at den engelske FA-cupen er viktigere for Liverpool enn noensinne, for klubben kjemper for å unngå en fjerde sesong uten å vinne et stort trofé.

I den engelske eliteserien ligger Liverpool langt bak de beste. Klubben er også slått ut av mesterligaen, og derfor ligger nå Liverpools håp om å ta hjem en stor pokal til Anfield på suksess i FA-cupen.

Det første hinderet der er tredjerundekampen mot Reading lørdag.

Benitez har vært kjent for å ha gitt spillere uten fast plass i førsteelleveren sjansen i FA-cupen, men nå er suksess så viktig at han ikke kommer til å satse på eksperimenter mot Reading.

- Jeg kommer ikke til å gamble mot Reading, for i og med at vi er ute av mesterligaen er det så viktig for oss å lykkes i FA-cupen at jeg ikke kommer til å gjøre særlige forandringer på det faste laget, sier Benitez.

Siste gang Liverpool og manager Rafael Benítez vant et stort trofé var i mai 2006, da det ble seier i nettopp FA-cupen. Etter det har det vært tørke på Anfield.

(NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere