RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ljøkelsøy vil ha drømmebilen

Dersom Roar Ljøkelsøy vinner hoppuken sammenlagt, vanker premier for godt over en million for trønderen. Inkludert en drømmebil. Følg nyttårsrennet direkte fra kl 13.45.
Sist oppdatert:

Det står en flunkende ny Nissan Pathfinder DCI og venter på sammelagtvinneren av Den tysk-østerrikske hoppuken. Den har en verdi på rundt 400 000 i Tyskland. I Norge vil den koste rundt det dobbelte.

- Jeg skulle ikke hatt noe imot å bytte den med en Honda jeg har hjemme i Trondheim. Men, jeg tenker ikke mye på bil og penger. Det kommer jeg ikke til å gjøre før jeg eventuelt står øverst på pallen i Bischofshofen, sier Roar Ljøkelsøy til VG.

VG har regnet ut at dersom Ljøkelsøy vinner de tre gjenstående rennene i hoppuken, vil han til sammen komme opp i en premiesum på 970 000 kroner. Da er bilen regnet etter tysk verdi.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere