RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lovpriser Fergie i boken

Sist oppdatert:
David Beckhams selvbiografi vil male et rosenrødt bilde av Alex Ferguson, på tross av utdragene som beskrev krangelen med hans tidligere manager.

- Jeg respekterer han som en manager. Det er slik det er, og slik det alltid vil være. Han har gjort så mye for meg i min karriere, sa 28-åringen til engelske journalister før den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Makedonia.

Utdrag i britiske medier den siste uken har fokusert på hendelsen i garderoben, da Ferguson sparket en sko som traff Beckhams ansikt etter FA Cup-tapet for Arsenal.

Et annet sted i boken innrømmer fotballikonet at han vurderte å gi seg med fotball, delvis på grunn av problemene med den skotske manageren.

- Fremstilles positivt

Likevel mener Beckham at boken fremstiller Ferguson på en positiv måte.

- Folk snakker om det negative i boken, men de har ikke lest alt det positive om Sir Alex Ferguson ennå.

- Han var manageren min i 15 år, var den som brakte meg til klubben, og han gjorde meg til den spilleren jeg er i dag. Alt det positive vil komme ut, og det er mye mer positivt enn negativt ved ham.

Den engelske landslagskapteinen kom til Manchester United som 12-åring, men forlot klubben til fordel for de spanske mestrene Real Madrid i sommer.

- Jeg har gått videre. Jeg nyter opplevelsen av å spille i et annet land, en annen serie og med andre spillere. Men jeg var fornøyd med å spille sammen med spillerne i Manchester United. De er vennene mine, og jeg så på dem som min familie, sa Beckham.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere