RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ludvigsen nærmer seg comeback

Sist oppdatert:
Gladmelding til Brann-fansen: Den hurtige vingen Trond Fredrik Ludvigsen kan være tilbake i aksjon allerede til hjemmekampen mot Vålerenga 30. april.

Den tidligere Bodø/Glimt, Rosenborg og Hertha Berlin-spilleren har stort sett slitt med skadeproblemer etter at han knyttet seg til Brann i fjor sommer.

Nå nærmer han seg imidlertid et comeback.

- Han vil være tilbake i full trening igjen i løpet av få dager. Ludvigsen har vist stor fremgang de siste ukene og svart meget bra på behandlingen han har fått, forteller Branns lege Ola Jøsendal til TV 2 Nettavisen.

Aktuell for VIF-kampen
Ludvigsen har fått behandling for et avrevet leddbånd i kneet og en såkalt hamstring-skade.

- Han har fått behandling på skadestedene og blitt behandlet med medikammenter. Fra og med neste uke trener han for fullt sammen med sine lagkamerater, sier Jøsendal.

- Kan han være tilbake til Vålerenga-kampen 30. april?

- Ja, han kan være aktuell for laget neste helg. Men som regel trenger spillere litt tid på seg for å finne formen skikkelig igjen, påpeker Brann-legen.

Cato Guntveit ble tidligere i vinter operert på grunn av den trøblete akilles-senen som har plaget den tidligere kapteinen siden han kom tilbake fra skotsk fotball.

- Alt går etter planen med Cato. Han småjogger og følger programmet. Han skal etter planen være tilbake i spill om åtte uker, sier Jøsendal.

Smertefri Andresen
Kaptein Martin Andresen slet med store skadeproblemer under oppkjøringen og i høstsesongen i fjor. Men ifølge legen er landslagsspilleren nå helt kvitt smertene.

- Martin Andresen har ikke kjent noe til skadene i de to første kampene. Det er gledelig og kjekt, både for oss og selvsagt Martin selv, mener Jøsendal.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere