RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lundekvam: - Skandale

Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Claus Lundekvam var rasende på både seg selv og dommeren etter 1-1-kampen mot Hviterussland. – Helt skandale, raste han.

NORGE – HVITERUSSLAND 1-1: - Helt utrolig, sa Lundekvam oppgitt etter kampen. I sin 31. landskamp både kunne og burde han ha scoret sitt andre landslagsmål. Men headingen på bakerste stolpe – fra én meters hold – gikk i bakken og opp og vekk.

Kampklokka viste 92 minutter.

- Da jeg traff ballen, var jeg helt sikker på scoring. Men den gikk i bakken og fem meter opp i lufta, sier Lundekvam og himler med øya.

Billig frispark
To minutter senere var det slutt. 1-1 hjemme mot et svakt hviterussisk lag. Og publikum buet.

Lundekvam var mest opptatt av situasjonen som førte til Hviterusslands utligning. Norges nummer fire fikk frispark mot seg helt ute ved cornerflagget, rundt 20 minutter før slutt. Det ble slått inn på første stolpe, der Vitaly Kutuzov slo Sigurd Rushfeldt i en duell og headet ballen via Thomas Myhres fingertupper og i mål.

- Helt skandale! Jeg bare stod der. Linjemannen ga frispark. Utrolig billig! Og det resulterte i scoring, sa en oppgitt Lundekvam til TV 2 Nettavisen etter kampslutt.

Svak andreomgang
Han var ikke mindre oppgitt over den svake andreomgangen til Norge. Etter en solid førsteomgang, hvor det endte 5-0 i målsjanser i Norges favør, slapp Hviterussland enkelt inn i kampen i andre omgang.

- Vi mistet aggressiviteten. Det var for så vidt en god tanke å invitere de lenger opp på banen, men vi var sløve pasningsmessig. Og vi fikk en del advarsler før målet deres kom, erkjente Lundekvam.

Og la til:

- Det var mye verre å avgi poeng her enn i Palermo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere