RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn-angrep på Chelsea

Sist oppdatert:
ULLEVAAL STADION (TV2 Nettavisen): Manchester United og Lyn klager Rune Hauge og Chelsea inn for FIFA.

Lyn er lei av alle beskyldningene i John Obi Mikel-farsen. Onsdag ettermiddag la de frem all den informasjonen de kunne legge frem i saken.

Samtidig offentliggjorde klubben at de sammen med Manchester United har anmeldt Chelsea, samt agentene John Shittu og Rune Hauge, til det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

- Vi håper at denne klagen ender med at Mikel kommer tilbake til oss, og at når han får arbeidstillatelse i England, tidligst 1. januar neste år, får fullføre sin kontrakt med Manchester United, sier Lyn-direktør Morgan Andersen.

Det er likevel umulig å si noe om når Lyns ønske kan gå i oppfyllelse. FIFA skal nå gjøre sin vurdering av saken. Men selv etter at den vurderingen er klar - kan saken fortsette. Da i det sivile rettsystemet.

- Det kan ta tid før Mikel spiller fotball igjen?

- Men vi håper og tror at det ikke vil ta lang tid, sier Andersen videre.

Lyn hevdet igjen at avtalen mellom Lyn og Profile Sports er ugyldig.

- Jeg kan ikke skjønne at vi ikke skal vinne frem i denne saken, sa Lyn-advokat Erik Nadheim.

De to andre nigerianerne, Chindeu «Edu» Obasi Ogbuke og Ezekiel Bala, som forsvant onsdag, har forøvrig reist på nigeriansk landslagssamling før U20-VM i juni. De gjorde det imidlertid uten å melde fra til klubben, og kan komme til å bli straffet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere