RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

McClaren ny England-favoritt

Sist oppdatert:
Middlesbrough-manager Steve McClaren seiler opp som den mest aktuelle kandidaten for England, etter at Luiz Felipe Scolari sa nei takk i går.

Spekulasjonene om hvem som kommer til å overta som Englands nye landslagssjef etter sommerens VM-sluttspill bare fortsetter. Nå skal det være Steve McClaren som er favoritt til å overta jobben, etter at Portugal-sjef Scolari sa nei takk i går.

Trioen med McClaren, Charltons Alan Curbishley og Bolton-manager Sam Allardyce har lenge vært blant favorittene til å overta, men McClaren har en klar fordel: Han har vært assistenttrener under Sven-Gøran Eriksson. På den måten har han allerede landslagserfaring, noe som kan veie tungt i FAs avgjørelse. Det tror nyhetsbyrået Reuters.

Middlesbrough-sjefen har i år ledet laget til finale i UEFA-cupen, selv om det har skuffet litt i den hjemlige serien. I fjor styrte McClaren Middlesbrough til seier i ligacupen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere